Overnachten in bed and breakfast Claeswael in Klaaswaal
Behoefte aan rust en ruimte?

Welkom op onze website van B&B Claeswael!

Wie zijn wij?

Wij zijn de familie Kooiman: Michiel, Ninotsjka, Florian en Lieke. Sinds maart 2017 wonen wij in Klaaswaal, na wat omzwervingen door de Randstad en West-Brabant. Michiel komt van oorsprong uit Klaaswaal en kent de omgeving dan ook prima.

Ons gezin telt méér leden; Jozef, Ezra, Sjefke, Catootje en Pebbles zijn onze huisdieren. Verder hebben onze hennetjes in de tuin een kippengoed verblijf. En sinds mei 2020 verblijven 2 hele knappe dames in de wei: Betsy en Dirkje, onze Kune Kune varkens. Zij hebben een hoog knuffelgehalte.

 

Wij genieten van ons buitenleven en delen dit graag met u!


Welkom! 

Nadat u de auto heeft geparkeerd bij het houten hek bij ons huis: er staan parkeerbordjes voor onze gasten, meldt u zich aan de voordeur op nummer 49. 

Wij ontvangen u en lopen met u mee naar het gastenverblijf, achterin de tuin. Het huisje biedt plaats aan 4 personen en heeft een eigen ingang. 

U heeft optimale vrijheid en kunt gaan en staan waar u wilt. door de zelfstandige ligging van het gastenverblijf. 


Het gastenverblijf/het huisje

Het huisje is als loft ingericht, Dit houdt in dat het een open ruimte is met 2 slaapplaatsen beneden en 2 slaapplaatsen boven.

Beneden is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de hal een kledingrek en voorraad met handdoeken.

Er is een koelkast en aanrecht met koffie- en theevoorziening aanwezig. 

Verder is beneden de eethoek en zithoek met TV. Uiteraard is er gratis Wifi aanwezig. We hebben een leesmand met mooie tijdschriften, zoals Landleven, Wandelmagazine. 

Het huisje kijkt uit op een mooi aangelegde bloemenpracht. In de tuin staat een sfeervol prieel met fijne loungestoelen, waar u ook gebruik van mag maken. 

Op verzoek kunnen wij in de zomer een BBQ-arrangement voor onze gasten verzorgen, bij voldoende animo. 

De locatie van B&B Claeswael is uniek!

Kijkt u op de website onder het kopje "toeristische informatie"!
 

 

 

 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info