Overnachten in bed and breakfast Claeswael in Klaaswaal

Behoefte aan rust en ruimte?

Het gastenverblijf

Het huisje is als loft of studio ingericht. Dit houdt in dat het een open ruimte is met 2 slaapplaatsen beneden en 2 slaapplaatsen boven op zolder. De bovenetage is bereikbaar via de trap. 

Wij verzorgen het linnengoed.

Beneden is de fijne zithoek met TV en eethoek, is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de hal een kledingkast en voorraad met handdoeken.
Er is een keuken met potten, pannen, servies en bestek aanwezig. U gaat toch na het eten niet afwassen? Er is een vaatwasser aanwezig! 

Mocht u geen zin hebben om te koken: we kennen wel wat goede adresjes in de buurt. 

Er is een magnetron aanwezig voor de snelle maaltijd. 

Verder staat er een koffiezetapparaat met filters en verse koffie , ook is er een waterkoker en thee aanwezig. Deze zijn voor u vrij beschikbaar.

Ziet u zichzelf al zitten met een fijn boek of leuk tijdschrift? We hebben een leesmand met mooie tijdschriften, zoals Landleven, Wandelmagazine. 

Komt u voor uw werk bij ons? 
U kunt rustig werken in het huisje, er is goede Wifi en alle rust om gefocust aan de slag te gaan.

Het huisje kijkt uit op een mooi aangelegde bloemenpracht. In de tuin staat een sfeervol prieel met fijne loungestoelen, waar u ook gebruik van mag maken.

Op verzoek kunnen wij in de zomer een BBQ-arrangement voor onze gasten verzorgen, bij voldoende animo.
Als u zelf wilt barbecueën; er is een BBQ aanwezig bij het prieel.

Sinds kort bieden wij ook een verse pizza service aan, op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag. We beschikken over een Ooni pizza oven en verzorgen alle ingrediënten voor u zodat u zelf in de tuin uw pizza kunt bakken.
We bieden dit pakket aan met vers deeg, tomatensaus, beleg. Er is voldoende om uw buik te vullen!
Mocht u gebruik willen maken van het pizza pakket: laat 't ons 1 dag van te voren weten zodat we dit voor u kunnen voorbereiden!
De kosten voor een pizza pakket zijn € 19,50 per persoon.


 

 

 

 


 


 


 


 


 


E-mailen
Bellen
Map
Info